Full Time RTC

 

Ambitie


“Het helpen bouwen aan het topjudo in Nederland door een kwalitatief hoogwaardig trainingsprogramma aan te bieden met als doel zoveel mogelijk judoka’s af te leveren op het NTC Papendal.”

Programma

Een belangrijk onderdeel in het realiseren van de bovenstaande ambitie is het full time RTC programma. Een selecte groep judoka’s volgt dit programma onder leiding van een door de JBN aangestelde full time trainer. Dit hoogwaardige programma bestaat uit techniek-, kracht-, randori- en looptrainingen en een uitgebreide wedstrijd- en stagekalender. Het programma is de belangrijkste tool om sporters zo optimaal mogelijk te ontwikkelen op alle prestatiebevorderende domeinen zoals techniek, tactiek, fysiek, mentaal en lifestyle. Daarnaast wordt de belastbaarheid opgebouwd om een eventuele doorstroom naar het NTC (Papendal) vlekkeloos te laten verlopen.

 

Criteria full time programma:

– Potentie tot internationale prestaties

– Topsport gedrag/ beleving

– 100% commitment aan het programma

Alleen deelnemers van het full time programma komen mogelijk in aanmerking voor de internationale meetmomenten welke vanuit de EJU worden georganiseerd en welke zijn opgenomen in het traject -21 jaar. Deze toernooien zijn selectietoernooien voor het EK en WK -21 jaar.

 

Berichten worden verzonden naar [email protected]

Dojo RTC NOORD WEST

 

Kennemersportcentrum

Ijsbaanlaan 4a

2024 AV

Haarlem

 

Contact formulier