Sublocaties

Regionaal Training Centrum (RTC) Noord West biedt een aanvullend trainingsprogramma aan talentvolle en ambitieuze judoka’s vanaf 12 jaar. Behalve de wekelijkse avondtrainingen op de hoofdlocatie in Haarlem, biedt het RTC Noord West aanvullende ochtendtraining op diverse sublocaties in de regio. In deze trainingen ligt de nadruk op de technische ontwikkeling van de judoka volgens de leerlijnen van het Meerjarenopleidingsplan van de Judo Bond Nederland.

Het creëren van de RTC sublocaties heeft als doel om aanvullende trainingen aan te kunnen bieden in de regio. RTC Noord West heeft hierbij een beroep gedaan op trainers van lokale clubs met een uitstekende staat van dienst in het opleiden van talentvolle judoka’s.

Locatie Alkmaar: Tom van der Kolk

Locatie Amsterdam: Kai Krabben (RTC Trainer talentontwikkeling)

Locatie Nieuw Vennep: Barry Piroli

De RTC ochtendtrainingen zijn aanvullend op de trainingen bij je eigen club. Judoka’s die deelnemen aan RTC trainingen blijven gewoon lid van hun eigen club.

Topsport Talentscholen

Om op een sublocatie te trainen is het niet verplicht om op een Topsport Talent School te zitten. Indien jouw school goed meewerkt en je bent in staat om sport en studie goed te combineren, is er niks aan de hand. Lukt het niet om sport en studie te combineren, wees je dan bewust van Topsport Talent Scholen. Deze scholen hebben van het ministerie van onderwijs mogelijkheden gekregen om meer maatwerk te kunnen leveren dan een reguliere school. Denk hierbij onder andere aan passende roosters, korting op onderwijstijd, ontheffingen voor vakken en gespreid eindexamen. Voor algemene informatie over het begrip Topsport Talent School kijk op: www.stichtingloot.nl

De onderstaande Topsport Talent Scholen zijn gekoppeld aan de trainingen van de RTC sublocaties

 

Berichten worden verzonden naar [email protected]

Dojo RTC NOORD WEST

 

Kennemersportcentrum

Ijsbaanlaan 4a

2024 AV

Haarlem

 

Contact formulier